Celebrity

Nicole Kidman onthult haar geheime verloving

Kidman vertelde al in 2007 over deze mislukte relatie, maar een naam heeft zij nooit prijs willen geven. Een nieuwe serie op HBO verandert de zaak.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 08:10 in Celebrity
Actrice Nicole Kidman (Grace of Monaco, The Golden Compass) heeft onthuld dat zij in 2003 op het punt stond om te trouwen met haar inmiddels ex-man Lenny Kravitz, een bekend muzikant. Eerder was al bekend dat Kidman ooit een verloving heeft afgebroken, maar met wie precies heeft de 49-jarige actrice nooit eerder bekend willen maken. Een bijzondere samenwerking op de set van een televisieserie verandert de zaak.

Kidman maakt een tijdelijk uitstapje naar de beeldbuis en is binnenkort te zien in de gloednieuwe HBO-serie Big Little Lies. In deze serie speelt ze een moeder wiens leven compleet ontspoort wanneer zij te maken krijgt met een moordzaak. Kidman werkt in deze productie samen met Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road, Fantastic Beasts and Where to Find Them), jawel... "de dochter van".

Over deze bijzondere collega vertelt Kidman in een interview met The Edit het volgende: "Ik kon Zoë al, want ik was ooit verloofd met Lenny, haar vader.". Kidman zegt ook dat ze "houdt van Kenny" en dat ze de vader van Zoë "een geweldige vent" vindt. Tijdens een interview met Vanity Fair in 2007 gaf ze al de reden aan waarom haar verloving destijds niet door is gegaan: "Het voelde niet goed. We waren er gewoon nog niet klaar voor". Alleen de man om wie het precies ging, was dus nog niet duidelijk.

Wat relaties betreft heeft Kidman het in de muzikale hoek gehouden. Momenteel heeft de bekende actrice een relatie met countryzanger Keith Urban, met wie zij getrouwd is sinds 2006. De uit Australië afkomstige actrice is vanaf 19 februari te zien in de HBO-serie Big Little Lies. Andere bekende namen in deze serie zijn Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, e.a. Hieronder de trailer van deze nieuwe HBO-serie.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair