Zoë Saldana voor de derde keer moeder geworden

Zoë Saldana voor de derde keer moeder geworden

De Guardians of the Galaxy-actrice en haar man verwelkomen hun inmiddels derde kindje.

Guardians of the Galaxy Vol. 2-actrice Zoë Saldana (Avatar, Star Trek) is onlangs voor de derde keer moeder geworden, zo onthult de 39-jarige actrice op haar Instagram. Samen met haar man Marco Perego, een Italiaanse kunstenaar, verwelkomt Saldana een nieuw jongetje in hun gezin. Saldana en Perego waren al de trotse ouders van hun tweelingzonen, geboren in 2014.

De kersverse moeder plaatste gisteren het gelukkige bericht op haar Instagram: "Marco en ik zijn blij dat we het nieuws over de geboorte van onze zoon "Zen" kunnen delen. We kunnen ons niet gezegender voelen dan nu dankzij deze nieuwe uitbreiding van ons gezin". Met de geboorte van zoonlief Zen op 13 februari blijft Saldana dus vooralsnog de enigste vrouw in huis. Zen, een niet veel voorkomende kindernaam, wordt het kleine broertje van tweeling Cy Aridio en Bowie Ezio.

Overigens zijn er wel diverse media die beweren dat het kindje mogelijkerwijs geadopteerd is door Saldana en Perego. Saldana zou de afgelopen maanden niet zichtbaar met een dikke zwangerschapsbuik hebben rondgelopen. Zo verscheen de in Los Angeles woonachtige actrice tijdens de uitreiking van de Golden Globes in januari van dit jaar nog met een strak lichaam op de rode loper, waarmee de geruchten rondom de adoptie van zoontje Zen mogelijk waar lijken te zijn.

Saldana zal binnenkort te zien zijn in Guardians of the Galaxy Vol. 2, waarin ze voor de tweede keer het groene Marvel-personage Gamora speelt. Een rol die ze ook zal spelen in het aankomende Avengers: Infinity War (2018). Ook zal de actrice terugkeren naar de wondere wereld van Pandora voor de geplande vervolgen op de massasucces film Avatar. Het is te hopen voor Saldana dat deze grote filmrollen een beetje te combineren zijn met haar mooiste rol als moeder, maar dat komt vast wel goed.

NieuwsFilm

meest populair