Algemeen

Familiedrama 'My Abandonment': Ben Foster vervangt Casey Affleck

Van regisseuse Debra Granik (Winter's Bone).

door Rik Timmer om 11:00 in Algemeen
Variety maakt bekend dat Casey Affleck (Manchester by the Sea) niet meer bij de productie van boekverfilming My Abandonment betrokken is. De website meldt dat Ben Foster (Hell or High Water) zijn plek heeft ingenomen. Hij speelt naast Thomasin McKenzie in het drama dat geregisseerd wordt door Debra Granik.

Caroline is een 13-jarig meisje dat samen met haar vader in Forest Park woont. Het is een buitengewoon natuurgebied in Portland. Ze doen alles in het bos: slapen, wassen en eten maken. Ze hebben zelfs iets dat op een bibliotheek lijkt. Toch moeten ze één keer per week naar de stad om boodschappen te doen. Hun leven komt ondersteboven te staan wanneer ze door de autoriteiten uit het bos gezet worden en hun plek in de normale samenleving moeten zien te vinden.

De opnames beginnen in april. Granik, die samen met Anne Rosellini het scenario heeft geschreven, bracht in 2010 Winter's Bone met Jennifer Lawrence uit. Thomasin McKenzie had een rolletje in The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Familiedrama My Abandonment is gebaseerd op het gelijknamige boek van Peter Rock, welke acht jaar geleden op de markt verscheen. First Look Media en Bron Creative zijn de drijvende krachten van de onderneming.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Jammer, vond Casey Affleck in Manchester by the Sea goed, en ook in Interstellar, totaal anders dan zijn broer maar echt op een ander niveau.

NieuwsFilm

meest populair