Joe Carnahan gaat 'X-Force' maken

Joe Carnahan gaat 'X-Force' maken

Of hij regisseert is nog niet helemaal zeker, maar het script schrijft hij wel.

Fox staat op het punt om met Logan een punt te zetten achter een van de X-Men subfranchises. Tegelijk bouwt de filmstudio aan een boel nieuwe films, door bijvoorbeeld Deadpool en New Mutants. Tegelijk werkt de studio aan X-Force, waarvoor het nu een regisseur en schrijver gevonden lijkt te hebben.

Collider stelt dat Joe Carnahan getekend heeft om het script van X-Force te schrijven. De site speculeert verder dat hij mogelijk, als het proces goed loopt, hij ook zou regisseren. ComicBook kwam daarop met het nieuws dat hij sowieso getekend heeft voor de regie en dat het script ook geschreven wordt door Ryan Reynolds. Colliders hoofdredacteur, Steven Weintraub, stelde vervolgens op Twitter dat Carnahan op dit moment alleen getekend heeft voor het schrijven van het scenario.

Eerder was er het verhaal dat Simon Kinberg het script van X-Force zou schrijven. Nu besteedt hij echter aandacht aan X-Men: Supernova, dat hij schrijft en mogelijk zijn regiedebuut mag maken. Als Reynolds ook meeschrijft aan het script, dan zou het goed kunnen dat Deadpool ook in de film te zien is. Het schijnt verder dat Reynolds tweede solofilm, Deadpool 2 de personages Domino en Cable introduceert, die beiden te zien zouden zijn in X-Force.



NieuwsFilm

meest populair