Naomi Harris: Grote kans dat Daniel Craig terugkeert als James Bond

Naomi Harris: Grote kans dat Daniel Craig terugkeert als James Bond

Zij denkt dat Craig gewoon in Bond 25 speelt.

Lang was Daniel Craig er, ondanks een contract voor Bond 25 zeker van: Spectre zou zijn laatste film als 007 zijn. Maar daar schijnt de acteur de laatste tijd over te twijfelen. Hij zou mogelijk toch terug willen keren en nu stelt ook actrice Naomi Harris dat dit vermoedelijk zal gebeuren.

Zij vertelde tijdens een interview met de BBC dat de franchise vermoedelijk vooralsnog geen afscheid neemt van Craig. "Ik denk dat de kans groot is, dat Daniel terugkomt. Het is denk ik nog te vroeg om op dit punt te denken over andere acteurs... Ik denk dat de laatste twee Bonds - Spectre en Skyfall - de best verdienende Bond-films ooit zijn geweest en dat ze daarom laten zien hoeveel mensen van hem houden als James Bond en hoe graag ze willen dat hij terugkeert. En ik denk niet dat Daniel daar immuun voor is. Ik denk dat hij zich er heel erg bewust van is, dus dat het ook een bepaald niveau van druk toevoegt. Maar uiteindelijk moet hij doen wat goed voelt. Maar ik weet ook dat wij, als een cast, hem graag terug willen. Ik weet ook dat Barbara en Michael - onze producenten - hem dolgraag terug willen en volgens mij is Daniel de enige persoon die ze willen."

Het is ondertussen een jaar geleden sinds Spectre in de bioscopen verscheen. Tegelijk is het vrij normaal dat er nog weinig gebeurd is achter de schermen: tussen Spectre en Skyfall zaten drie jaar, maar het duurde na Quantum of Solace vier jaar voordat er weer een nieuwe film in de franchise kwam. Het is dus niet zo gek dat er nog relatief weinig nieuws is over deze nieuwe film. Overigens is het wel de vraag welke invalshoek de schrijvers kiezen: onlangs werd nog verteld, dat het steeds moeilijker werd een nieuwe te maken, nu de wereld steeds sneller verandert.



NieuwsFilm

meest populair