Horrorfilm 'Piranha' krijgt Japanse reboot

Horrorfilm 'Piranha' krijgt Japanse reboot

In 2010 kregen we de eerste remake van de cultfilm voorgeschoteld.

Het lijkt erop dat we een nieuw deel in de horror/franchise Piranha gaan krijgen. Bloody Disgusting heeft namelijk laten weten dat producent Hisako Tskukaba momenteel werkt aan een nieuwe film in de franchise. Deze film moet in 2018 de bioscopen (of waarschijnlijker: VOD) bereiken.

De film moet de titel Summer of Piranha krijgen, maar wordt ook wel Piranha JPN genoemd. Summer of Piranha wordt namelijk voornamelijk voor het Japanse publiek gemaakt. Het project bevindt zich momenteel al in de pre-productiefase, maar plotdetails worden vooralsnog niet gedeeld door de makers. Dat er vreetgrage vissen in de film zitten, staat echter vast.

Joe Dante en James Cameron regisseerden eind jaren '70/begin jaren '80 de eerste twee films, maar daarna bleef het dertig jaar stil rondom de franchise. In 2010 werd Piranha 3D zowel kritisch als door het publiek goed ontvangen, maar vervolg Piranha 3DD werd op dezelfde fronten keihard afgemaakt.

Summer of Piranha zal echter niks te maken hebben met de twee laatste films. Er zijn overigens nog geen regisseur of hoofdrolspelers aangekondigd.



NieuwsFilm

meest populair