Ego in amusante trailer Marvels 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Ego in amusante trailer Marvels 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

En er is een nieuwe poster!

Marvel Studios heeft een derde trailer vrijgegeven voor Guardians of the Galaxy Vol. 2. Die trailer zet de lijn van de promo die we gisteren kregen door. De Guardians blijken wel heel veel ruzie te maken. Maar tegelijk werken ze goed samen en heeft al die ruzie een goede reden (zoals ze zelf opmerken on de trailer). Ze zijn helemaal geen vrienden, maar familie. En dan heb je vaker conflict. En als we het toch over familie hebben: Ego laat zich helemaal aan het eind van de trailer zien! Onderaan dit bericht ook meteen de foto die Marvel van hem vrijgaf.


Guardians of the Galaxy vol. 2 speelt zich twee tot drie maanden na de gebeurtenissen in de eerste film af. De groep krijgt op een dag de opdracht van de Sovereign, een volk wier planeet verwoest wordt door een interdimensioneel monster. De Guardians moeten dat monster verslaan en krijgen in ruil daarvoor Nebula (Karen Gillan) mee. Op weg naar Zandar, om haar daar te laten veroordelen, blijkt dat Rocket (Bradley Cooper) dure objecten van de Sovereign gestolen heeft, waardoor de Guardians ineens opgejaagd worden. En dan blijkt op de achtergrond nog een rolletje weggelegd voor de mysterieuze vader van Star-Lord (Chris Pratt), Ego (Kurt Russell).

Afgezien van dit plot, weten we van regisseur James Gunn dat de Guardians er moeite mee hebben bij elkaar te blijven. Zoiets bleek gisteren ook al uit een tease voor de trailer hierboven. Uiteraard is het team, als de film begint, natuurlijk nog hetzelfde: Star-Lord, Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Batista), Groot (Vin Diesel) en Rocket (Cooper). Naar het schijnt voegen zich snel nieuwe helden bij het team, waaronder Yondu (Michael Rooker), Nebula (Gillan) en Mantis (Pom Klementieff).

Hoe dat er allemaal uit komt te zien, zullen we al redelijk snel merken. Guardians of the Galaxy Vol. 2 draait namelijk vanaf 27 april in de bioscoop. Overigens is er ook een nieuwe poster, die hieronder staat.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair