Check de Red Band-trailer voor 'Alien: Covenant'!

Binnen enkele maanden in de bioscoop.

Na de officiële proloogfilm Last Supper van verleden week heeft 20th Century Fox nu ook een nieuwe Red Band trailer laten verschenen voor Alien: Covenant, opnieuw geregisseerd door Alien en Prometheus-regisseur Ridley Scott. Check de bloederige én toch ook best herkenbare beelden hieronder!

UPDATE: Hieronder zie je nu ook de Red Band-versie van de trailer. Verwacht overigens niet heel veel meer nieuws.



Ondertussen mag bekend zijn dat we opnieuw aan boord gaan van een ruimteschip dat op pad wordt gestuurd om een en ander in de ruimte te ontdekken. Dit keer betreft het de Covenant, een schip geleid door James Franco's captain Branson. Hij is tevens de man van Katherine Waterstons Daniels, in functie aanwezig als een terravorming-expert. Andere leden van de Covenant-crew worden gespeeld door onder meer Danny McBride (Tennessee), Demián Bichir, Billy Crudup en Michael Fassbender als de droid Walter.

Maar er zijn meer, tevens bekende gezichten. Zo keren Noomi Rapace (Elizabeth Shaw) en Guy Pearce (Peter Weyland) terug en speelt Fassbender ook de rol van de droid David, ook te zien in de voorganger Prometheus uit 2012. Alien: Covenant staat gepland voor 18 mei.



NieuwsFilm

meest populair