Beschrijving en beelden geheime teaser [...] bij 'Logan'

Beschrijving en beelden geheime teaser [...] bij 'Logan'

Deze verschijnt echter niet ná de film.

Niet compleet onverwacht bevat ook Logan een teaser voor een volgende film. Iets dat ondertussen gebruikelijk is bij (superhelden)filmreeksen. 20th Century Fox heeft het echter iets origineler aangepakt. Wil je écht niets weten, dan raden we je af nog verder te lezen!

NA ONDERSTAANDE NIEUWE MOTION-POSTER VOLGT DE SPOILER!!!


Volgens Slashfilm heeft Logan een teaser voorafgaand aan de film. De beelden zijn opgenomen door John Wick-regisseur David Leitch. Uiteraard is hij de regisseur van Deadpool 2. Hieronder een beschrijving van de teaser, of eigenlijk een clip:

De scène begint met twee mannen die met elkaar op de vuist gaan nadat een beroving mislukt in een steegje. Dan loopt Wade Wilson (Ryan Reynolds) voorbij, met een hoodie aan. Hij luistert naar het nummer 'Call Me Angel' (van de begintitels van de eerste film). Als hem het opstootje opvalt, is hij er niet akkoord mee en zegt hij: "Not in my city!"

Vervolgens rent hij naar een telefoonhokje, en dan hoor je het bekende Superman-themanummer van John Williams. Van een snelle kledingwissel is echter geen sprake. Het moment duurt zelfs al langer dan een minuut, als het gevecht in het steegje ophoudt na een geweerschot.

Deadpool rent in slow-motion naar een dode man die hij niet meer kan redden. Daarna volgt snel een situatie met niemand minder met de levende Marvel-legende Stan Lee, die tegen tegen de ongemaskerde Wade zegt: "Hey, aren't you Ryan Gosling?" Als laatste verschijnt de tekst Deadpool...coming...not soon enough in beeld.

UPDATE: Hieronder een gelekte versie:



NieuwsFilm

meest populair