Video

Beschrijving en beelden geheime teaser [...] bij 'Logan'

Deze verschijnt echter niet ná de film.

door Bram de Groot om 11:42 in Video
Niet compleet onverwacht bevat ook Logan een teaser voor een volgende film. Iets dat ondertussen gebruikelijk is bij (superhelden)filmreeksen. 20th Century Fox heeft het echter iets origineler aangepakt. Wil je écht niets weten, dan raden we je af nog verder te lezen!

NA ONDERSTAANDE NIEUWE MOTION-POSTER VOLGT DE SPOILER!!!


Volgens Slashfilm heeft Logan een teaser voorafgaand aan de film. De beelden zijn opgenomen door John Wick-regisseur David Leitch. Uiteraard is hij de regisseur van Deadpool 2. Hieronder een beschrijving van de teaser, of eigenlijk een clip:

De scène begint met twee mannen die met elkaar op de vuist gaan nadat een beroving mislukt in een steegje. Dan loopt Wade Wilson (Ryan Reynolds) voorbij, met een hoodie aan. Hij luistert naar het nummer 'Call Me Angel' (van de begintitels van de eerste film). Als hem het opstootje opvalt, is hij er niet akkoord mee en zegt hij: "Not in my city!"

Vervolgens rent hij naar een telefoonhokje, en dan hoor je het bekende Superman-themanummer van John Williams. Van een snelle kledingwissel is echter geen sprake. Het moment duurt zelfs al langer dan een minuut, als het gevecht in het steegje ophoudt na een geweerschot.

Deadpool rent in slow-motion naar een dode man die hij niet meer kan redden. Daarna volgt snel een situatie met niemand minder met de levende Marvel-legende Stan Lee, die tegen tegen de ongemaskerde Wade zegt: "Hey, aren't you Ryan Gosling?" Als laatste verschijnt de tekst Deadpool...coming...not soon enough in beeld.

UPDATE: Hieronder een gelekte versie:10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik heb dit niet in de bioscoop gezien hoor en ik betwijfel of dit in Nederland in de bios te zien zal zijn.
Dit is meestal puur iets voor Amerika.

Chrischzz

Avatar

Op dat gebied worden we wel vaker "genaaid" in Nederland..
De Nederlandse bioscopen plakken liever een extra reclame blok ervoor dan zoiets..

Zelfde geldt voor trailers.. Vaak laten ze de meest beroerde trailers zien ipv de betere versies..

JorisTheWise

Avatar

@Chrischzz ik kan je garanderen dat als bioscopen deze teaser zouden hebben gekregen dat zij die dan absoluut voor hadden geplaatst. Echter, die is niet geleverd. Veel van die speciale teasers zijn voor de Amerikaanse markt.
Verder worden bij films, in ieder geval in de bioscoop waar ik werk altijd de nieuwste trailers geplaatst van films zolang de Kijkwijzer dat dan ook toelaat.
Helaas staat een trailer soms op het internet voor de bioscopen ze krijgen (kijk naar de nieuwe Pirates trailer bijvoorbeeld) en soms komen die trailers pas op een vrijdag binnen of de dinsdag er voor en worden ze pas vervangen op de dag dat de voorprogramma's worden aangepast wat in Nederland altijd al de donderdag is geweest en soms de woensdag.

En die reclameblokken, tja, bioscopen krijgen ze aangeleverd met daarbij instructies voor welke film ze moeten en houden zich daar ook aan. Er wordt echt niet meer reclame geplaatst dan nodig is.

Decepticon

Avatar

Wat ik ook frappant vind, is dat bioscopen altijd (heel lang) de eerste oude trailers van nieuwe films laten zien, terwijl er al lang een nieuwere tweede of soms zelfs derde trailer is.

Afgelopen dinsdag voor Logan aan, zag ik de eerste trailer van Guardians of the Galaxy Vol.2.

Duurt altijd vrij lang voordat ze een nieuwere trailer laten zien.
Of dat nu aan de distributeurs ligt of aan de bioscopen, dat is eigenlijk niet meer van deze tijd.
Je mag verwachten dat ze een beetje up to date blijven met de nieuwste trailers.

Akke Moeka Hara

Avatar

Mee eens, hier gooien ze het licht aan zodra de credits komen, en dan denk je ik blijf even zitten, ze stoppen de rol gewoon.
Dat is al jaren zo in Nederland.

benjamin

Avatar

Decepticon "Of dat nu aan de distributeurs ligt of aan de bioscopen, dat is eigenlijk niet meer van deze tijd."
En het is ook redelijk irrelevant zou ik zo denken. Zullen ze nu echt minder kaartjes voor Guardians 2 verkopen doordat ze die eerdere trailer lieten zien?

benjamin

Avatar

Ook niet vergeten dat wij (België / Nederland) vaak deze films al wat eerder te zien krijgen dan onze Amerikaanse vrienden, dus dat kan dat wel als gevolg hebben dat niet elke gloednieuwe trailer die net voor de film wordt gereleased er al bij kan zijn. Maar in zo'n geval neem ik het er zonder problemen erbij, uiteindelijk ga ik (net als héél véél anderen) toch niet naar de bioscoop om trailers te bekijken.

Decepticon

Avatar

Nee uiteraard benjamin en ik heb er ook geen problemen mee hoor.
Maar de tweede trailer van Guardians of the Galaxy Vol.2 is een aantal weken geleden al uitgekomen, dan mag je toch enigszins verwachten, dat ze die vertonen ipv de eerste trailer.

Geeft mij altijd een beetje het gevoel van dat ze achter lopen, ook al krijgen ze ze aangeleverd.

Master Of Films

Avatar

Ik zag deze teaser ook niet voor Logan. :(

JorisTheWise

Avatar

Vanaf deze week is hij ook in Nederland te zien. In Utopolis Almere is hij vandaag binnengekomen en ook gelijk voor Logan geplaatst.

nieuwslaatste nieuws

meest populair