Professor X in en Cable gevonden voor 'Deadpool 2'?

Professor X in en Cable gevonden voor 'Deadpool 2'?

Mooie namen voor het tweede deel.

Nu Logan in de bioscoop draait, richt 20th Century Fox zijn pijlen op Deadpool 2. De film moet snel in productie gaan om volgend jaar in première te gaan. Twee acteurs lijken in meerdere of mindere mate een kans te krijgen voor een aandeel in de R-rated film van regisseur David Leitch (John Wick).

De acteur David Harbour (zie onder), bekend uit onder meer de serie Stranger Things en de film Suicide Squad, is volgens The Wrap in de race voor de rol van Cable. De acteur zou reeds testopnames hebben gemaakt, in bijzijn van hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds. Volgens Collider zou ook Michael Shannon (Man of Steel) in beeld zijn geweest, maar hij lijkt niet meer betrokken. Of Pierce Brosnan nog kans maakt, is onduidelijk.

Franchise-grootheid Patrick Stewart blijkt terug te komen op zijn recente uitlatingen. Eerder gaf hij aan te willen stoppen, maar tijdens een interview met MTV zei de acteur bekend van zijn rol als Professor X: "Deadpool doet mij nadenken. Misschien is er een goede rechtvaardiging voor de heropleving van Charles Xavier."

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair