Keanu Reeves & Isla Fisher in gesprek voor drama 'The Starling'

Keanu Reeves & Isla Fisher in gesprek voor drama 'The Starling'

In het Black List-script krijgt een rouwende man het met een spreeuw aan de stok.

Ter afwisseling van de actiefilms en thrillers waaraan hij de laatste paar jaren werkte, heeft Keanu Reeves nu een drama op het oog: The Starling. Het scenario gaat al een tijd rond. Het schrijfwerk van Matt Harris vond in 2005 een mooi plaatsje op de Black List, met beste ongeproduceerde scripts. Hoewel Reeves gesprekken voert om zich bij de cast toe te voegen, is actrice Isla Fisher al een stuk verder. Haar deelname rust op enkele onderhandelingen.

In The Starling verliest een getrouwd stel hun kind, waarna de echtgenote een hersteloord bezoekt om met haar overweldigend verlies om te gaan. Hierdoor blijft haar man alleen thuis. Om zijn vrouw te helpen met haar herstel besluit hij een beeldschone achtertuin aan te leggen. Terwijl hij bezig is wordt hij echter door een agressieve, zwarte spreeuw gekweld. Wanneer hij aan het eind van zijn Latijn is, gaat de man op zoek naar een dierenarts voor suggesties. De arts, die kennelijk ooit een psychiater was en een nieuw doel vond in het helpen van dieren, begint samen met de man aan therapie. Wat volgt ziet geen van beiden aankomen.

Deadline meldt dat de film vooral gaat over hoe liefde een persoon kan helpen tijdens de rouwperiode. De regisseur die The Starling gaat maken is Dome Karukoski. PalmStar treedt op als producent. Reeves en Fisher waren respectievelijk nog niet zo lang geleden in titels te zien als John Wick: Chapter 2 en Nocturnal Animals.



NieuwsFilm

meest populair