Legendarisch actrice Geraldine Chaplin voegt zich bij 'Jurassic World 2'

Legendarisch actrice Geraldine Chaplin voegt zich bij 'Jurassic World 2'

De dochter van Charlie Chaplin tekent voor de film van J.A. Bayona.

Vandaag heeft regisseur J.A. Bayona aangekondigd dat een filmlegende zich bij de cast van zijn vervolg op Jurassic World voegt. Actrice Geraldine Chaplin, dochter van beroemdheid , heeft getekend voor de film. Gedurende de jaren is ze in behoorlijk wat films te zien geweest, waaronder Doctor Zhivago en Jane Eyre.

Ook werkte Chaplin in het verleden al vaker samen met Bayona, waaronder aan The Impossible en A Monster Calls. Details over de rol van Chaplin zijn er niet, maar vermoedelijk zal die klein, maar significant worden. Hieronder de aankondiging die Bayona op Twitter plaatste.


Naast Chaplin zijn natuurlijk ook [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/102439]Chris Pratt en Bryce Dallas Howard uit het origineel te zien. En acteurs als Daniella Pineda, Justice Smith, Rafe Spall, Toby Jones en James Cromwell hebben zich bij de cast gevoegd. Details zijn er nog niet, al lijkt de film te draaien om dierenmishandeling. De productie is op dit moment aan volle gang en de première moet in juni 2018 plaatsvinden.

NieuwsFilm

meest populair