Gerucht schept duidelijkheid over rol Darkseid in 'Justice League'

Gerucht schept duidelijkheid over rol Darkseid in 'Justice League'

Is de opperschurk te zien in Zack Snyders film?

Dat Zack Snyders Justice League uiteindelijk superschurk Darkseid op zal zetten, lijkt duidelijk. Naar het schijnt zal de opperslechterik zelfs in de film te zien zijn. Dit meldt Umberto Gonzalez op basis van anonieme bronnen binnen de productie van Warner Bros. en DC comics.

Gonzalez zegt dat Darkseid "te zien zal zijn, maar niet per se gehoord". Dat past bij eerdere geruchten, waaruit bleek dat de film in een proloog zou laten zien hoe Darkseid in eerste instantie verslagen werd door een coalitie van mensen, Atlantiërs en Amazones. De godheid zou dan in een flashback te zien zijn, en mogelijk zelfs tegen het einde van de film, zoals Marvel met Thanos (Josh Brolin) deed in The Avengers (2012).

In Justice League besluit Batman (Ben Affleck) na het verdwijnen van Superman (Henry Cavill) een coalitie van supermensen op te bouwen. De visioenen van de toekomst die hij had maken hem namelijk bang en doen hem vrezen voor een superschurk die de Aarde zou bedreigen. Die schurk is in eerste instantie Steppenwolf, gespeeld door Ciarán Hinds, maar hij is slechts een pion van Darkseid.

Justice League gaat op 16 november in première. Overigens zou er snel een trailer volgen.



NieuwsFilm

meest populair