Brie Larson over kracht heldin 'Captain Marvel'

Brie Larson over kracht heldin 'Captain Marvel'

Opnames starten begin 2018.

Volgens My Entertainment World start Marvel Studios op 8 januari met de opnames voor hun Phase 3-film Captain Marvel. De opnames gaan plaatsvinden Atlanta, waar op dit moment Avengers: Infinity War wordt opgenomen. Actrice Brie Larson, die de titelrol zal vervullen, sprak tijdens een interview met Collider over de kracht van het Marvel-personage.

De actrice uit Kong: Skull Island zei het volgende over Carol Danvers en haar personage Mason in de King Kong-film: "Ik geloof dat alleen het laten zien van een sterke en taaie vrouw niet het antwoord is bij het laten zien van een vrouwelijke held. Vrouwen hebben hun eigen set gereedschap dat het waard is om ontdekt te worden op het witte doek. Ik denk dat het te makkelijk is om te zeggen "we veranderen de naam van dit mannelijk personage in een vrouwelijke en laten haar alle mannelijke dingen doen." Daar geloof ik niet in. Ik denk dat er iets anders is. Mason is daar een goed voorbeeld van en Captain Marvel is nog een goed voorbeeld om verder te ontdekken om te laten zien dat een vrouwelijke hoofdrol anders en uniek is."

Captain Marvel heeft op dit moment officieel geen regisseur. Naar verluidt zou de dependance van Walt Disney achter de schermen wel iemand te hebben gevonden. De superheldenfilm staat gepland voor 8 maart 2019 en is de laatste film voorafgaand aan de vierde Avengers-film, de vermoedelijke afsluiter van de derde fase van het Marvel Cinematic Universe.

Hieronder Larson tijdens de première van Kong: Skull Island, afgelopen week in Londen:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair