DC-films krijgen wellicht flashbacks en -forwards

DC-films krijgen wellicht flashbacks en -forwards

Om de personages op te bouwen.

De complete solofilm voor Gal Gadots Wonder Woman wordt gepresenteerd als een flashback. De kans is volgens producent Charles Roven groot dat dit vaker gedaan wordt. DC-films krijgen dan flashbacks naar de oorsprong van hun personages, en soms laten ze dan heel andere en nieuwe werelden zien. Ook is het mogelijk om flashforwards in te bouwen.

"Justice League speelt zich bijvoorbeeld af in een universum, na Batman v Superman, net als dat Batman v Superman zich in een universum na Man of Steel afspeelt," begon Roven. "Dus als we het hebben over The Flash of Aquaman, aangezien die zich afspelen na de gebeurtenissen in Justice League, moeten de personages en werelden gebouwd worden door de films die eraan vooraf gaan, behalve als we flashbacks of flashforwards in die specifieke films gebruiken."

Het gebruiken van flashbacks is natuurlijk niets nieuws in de DC-films: Man of Steel gebruikte ze om te laten zien hoe Clark de man werd die we leerden kennen. Het lijkt er door het citaat van Roven op dat de DC-films zich dus allemaal chronologisch na elkaar afspelen en hun oorsprong opbouwen middels flashbacks.



NieuwsFilm

meest populair