Twilight-ster Kristen Stewart scheert hoofd kaal

Twilight-ster Kristen Stewart scheert hoofd kaal

De 26-jarige actrice heeft zo haar eigen Britney Spears-momentje, al heeft zij wel bewust gekozen voor deze nieuwe coupe.

Actrice Kristen Stewart (Still Alice, Snow White and the Huntsman) verscheen afgelopen woensdag met een wel heel opvallend nieuw kapsel op de rode loper van haar nieuwe film Personal Shopper. De 26-jarige Stewart heeft namelijk haar lange bruine lokken afgeschoren en heeft nu een kort-blonde haarcoupe.

De reden voor deze drastische wijziging van haar kapsel is haar rol in de opkomende speelfilm Underwater van regisseur William Eubank. "Ik begin over enkele weken aan een film genaamd Underwater en daarin speel ik een werktuigbouwkundige die werkt op een booreiland op de bodem van de oceaan. Dus deze haarkeuze was voor mij vooral praktisch," vertelt Stewart lachend tijdens een interview met The Today Show, "Ik wil niet dat haarstylisten mijn haar de hele tijd moeten bijhouden als ik constant die helm op moet."

Gelukkig voor Stewart dacht Underwater-regisseur Eubank al hetzelfde over de haarstyling van zijn actrice. Sowieso was het kortscheren van haar haar al een droom van Stewart om ooit te verwezenlijken, zo gaf de filmster ook toe. Volgens Stewart voelt het goed om een nieuw, kort kapsel te hebben en zou ze gerust de hele dag door kunnen "head bangen" nu.

Wanneer Kristen Stewart precies in Underwater te zien zal zijn met haar kort-blonde kapseltje, is nog niet bekend. De opnames van deze actiethriller beginnen dus over enkele weken. De film vertelt het verhaal over een groep onderzoekers, die na een hevige aardbeving moeten zien te overleven in hun onderwaterlaboratorium.



NieuwsFilm

meest populair