Scenaristen Neal Purvis & Robert Wade keren terug voor 'Bond 25'

Scenaristen Neal Purvis & Robert Wade keren terug voor 'Bond 25'

En Daniel Craig mogelijk niet?

Het is niet helemaal een verrassing, gezien hun lange bemoeienis met de franchise, maar The Daily Mail meldt nu dat Neal Purvis en Robert Wade terugkeren om het script van de vijfentwintigste James Bond-film te schrijven. Daarnaast meldt de Mail dat Daniel Craig nog geen definitieve beslissing genomen heeft over zijn (eventuele) terugkeer.

Neal Purvis en Robert Wade werken sinds in 1999 The World is Not Enough uitkwam. Hun meest recente werk in de franchise was dat aan Spectre, waarvan ze het script samen met John Logan en Jez Butterworth verzorgden. Opmerkelijk genoeg wilden ze daar niet aan werken want in 2012 gaf het duo nog een statement vrij waarin ze afscheid namen van de franchise.

Wat de vijfentwintigste Bond-film betreft, is de terugkeer van Daniel Craig nog niet helemaal zeker. De acteur heeft een contract voor die film, maar zou mogelijk geen zin hebben om nog eens terug te keren. Het zou zijn vijfde keer zijn als James Bond, mocht hij toch weer de rol spelen van 's werelds beroemdste geheim agent.

Nu duidelijk is dat Purvis en Wade weer werken aan een nieuwe Bond-film, kunnen we er vanuit gaan dat snel meer duidelijkheid gegeven wordt.



NieuwsFilm

meest populair