Bautista en King toegevoegd aan Stallone's 'Escape Plan 2'

Bautista en King toegevoegd aan Stallone's 'Escape Plan 2'

Gaat het duo Stallone helpen opnieuw te ontsnappen uit een zwaarbewaakte cel?

In 2013 moest Sylvester Stallone in de rol van het personage Ray Breslin ontsnappen uit een extreem beveiligde gevangenis in Escape Plan, samen met oudgediende Arnold Schwarzenegger. Geloof het of niet, maar volgend jaar ziet Breslin zich wederom geconfronteerd met een hachelijke ontsnappingspoging voor het onvermijdelijke vervolg op de actiethriller. Naast een hernieuwde samenwerking met Schwarzenegger, krijgt Stallone ook versterking - of is het tegenwerking? - van Jaime King en Dave Bautista.

King en Bautista zijn toegevoegd aan de cast van Escape Plan 2, zoals het vervolg momenteel te boek staat. King (Sin City) zal de 'female lead' spelen, terwijl de rol van Bautista (Guardians of the Galaxy) nog onbekend is. Ook over het verhaal van de film is nog met geen woord gerept. Vooralsnog lijkt het enige gegarandeerde plot dat er iemand ergens uit moet ontsnappen en dat dat niet makkelijk zal zijn. Het is echter niet gezegd dat Stallone wederom de ontsnappende partij zal spelen, hoewel die kans wel groot is.

Escape Plan 2 wordt geregisseerd door Steven C. Miller (Marauders). De film zal een Amerikaans-Chinese co-productie zijn en moet in de loop van 2018 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair