John Goodman is trotse eigenaar geworden van de 2.604de Walk of Fame-ster

John Goodman is trotse eigenaar geworden van de 2.604de Walk of Fame-ster

Sinds vorige week is de acteur in 'Kong: Skull Island' te zien.

De Walk of Fame in Hollywood is een ster rijker, namelijk die van John Goodman. De 64-jarige acteur, o.a. bekend van films als Blues Brothers 2000 en 10 Cloverfield Lane, woonde afgelopen vrijdag de ceremonie bij. Goodman onthulde toen de 2.604de Walk of Fame-ster. Hij deed dit samen met familie, vrienden en collega's.

Aanwezig waren bijvoorbeeld Jeff Bridges (waarmee Goodman werkte aan The Big Lebowski), Emile Hirsch (Speed Racer) en Kong: Skull Island-vakgenoten Tom Hiddleston en Brie Larson. Bridges sprak tijdens zijn toespraak enigszins als The Dude en noemde Goodman bij de naam die hij in de film van de gebroeders Coen draagt: Walter. De drie jaar oudere Bridges noemde zijn vriend een legende en een perfectionist. Daarnaast was hij jaloers dat Goodman veel vaker met de Coen-broertjes mocht werken.

Toen Goodman zelf aan het woord kwam erkende hij Roseanne Barr als één van de geweldige mensen waar hij zijn carrière aan te danken heeft. Negen seizoenen lang, van 1988 t/m 1997, speelde hij in sitcom Roseanne de rol van haar man, Dan Conner. Er werden meer dan tweehonderd afleveringen geproduceerd. Ook bedankte de acteur zijn vrouw Anna Beth, "die mij langer verdraagt dan een normaal mens zou kunnen", en zijn dochter Molly. Zie hieronder de ceremonie in videovorm. Voor afbeeldingen verwijzen we jullie naar de website van de Daily Mail.



NieuwsFilm

meest populair