Emma Watson over haar mogelijke rol in La La Land

Emma Watson over haar mogelijke rol in La La Land

Waarom was die niet voor haar?

La La Land scoorde dik bij de Oscars en nam maar liefst zes (bijna zeven...) gouden beeldjes mee naar huis, waarvan een voor actrice Emma Stone. Toch doet nu het gerucht de ronde dat de film er heel wat anders had kunnen uitzien, aangezien naamgenoot Emma Watson de rol van Mia aangeboden had gekregen i.p.v. Stone. Watson laat nu zelf haar mening hierover horen.

''Het is frustrerend wanneer je naam al aan een project wordt verbonden dat nog niet van start is gegaan. Dat wordt gedaan om mensen reeds in een vroeg stadium naar de film te laten uitkijken en het erover hebben, maar helaas wordt dat dan al vaak naar buiten gebracht voordat ook nog maar iets bevestigd is, wat bij mij zelf dus ook het geval was''.

De 26-jarige actrice voegde er bovendien aan toe dat haar rol in Beauty and the Beast heel veel tijd en toewijding van haar vroeg, waardoor ze echt geen tijd over had om ook in La La Land te spelen: ''Ik moest leren paardrijden, ik moest leren dansen, ik had maandenlang zangles en dat allemaal in Londen. Ik kon niet zomaar ook nog eens aan een andere film meedoen. Ik heb hard moeten werken voor de rol van Belle, dus het was gewoon te lastig om daarnaast nog aan een andere film mee te doen''.

Beauty and the Beast zal eind deze maand in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair