Nep Ryan Gosling neemt Duitse filmprijs in ontvangst

Nep Ryan Gosling neemt Duitse filmprijs in ontvangst

En wij maar denken dat de Oscarorganisatie een blunder beging...

Eén van de grootste Oscarblunders ooit was natuurlijk het moment waarop La La Land werd uitgeroepen tot Best Picture, alleen om het gouden beeldje uiteindelijk door te moeten geven aan de echte winnaar, Moonlight. Je zou denken dat zo'n blunder niet overtroffen zou kunnen worden, maar wat laatst gebeurde tijdens de Golden Kamera Awards in Duitsland komt wel erg dicht in de buurt...

Twee comedians in Duitsland (Joko Winterscheidt en Klaas Heufer-Umlauf van 'Circus HalliGalli') liepen een tijdje terug Ludwig Lehner tegen het lijf, een kok in München en een Ryan Gosling 'look-a-like'. Ze besloten samen een grap uit te halen en 'Gosling' meldde zich vervolgens bij de producers van de show om persoonlijk de award in ontvangst te komen nemen.

Zo te zien hadden de andere aanwezige filmsterren, o.a. Nicole Kidman, Jane Fonda en Colin Farrel, het spelletje snel door, maar bij de organisatoren van de prijsuitreiking duurde het toch iets langer. De makers waren er namelijk van overtuigd dat het om de echte Ryan Gosling ging en reikten hem de award zelfs op live TV uit. Na zijn acceptance speech werd het iedereen wel duidelijk dat het een grap was, maar toen had de bedrieger al ruim de tijd gekregen om er met de prijs vandoor te gaan.

De bedenkers van de grap hadden niet verwacht zo ver te komen: ''We dachten allemaal dat het nooit zou lukken, niet tijdens zo'n prestigieuze prijsuitreiking in ieder geval en al zeker niet live. In feite hadden we er absoluut niet op gerekend dat hier ooit iemand in zou trappen''.

Het hele filmpje is hier te zien :



NieuwsFilm

meest populair