De verrassende reden waarom Caliban in zowel 'Logan' als 'X-Men: Apocalypse' zit

De verrassende reden waarom Caliban in zowel 'Logan' als 'X-Men: Apocalypse' zit

James Mangold verklaart.

De oplettende kijkers en sowieso de fans van het genre weten dat in zowel James Mangolds Wolverine-film Logan als het verleden jaar verschenen X-Men: Apocalypse het personage Caliban te zien was. De reden waarom dit zo is, blijkt toch redelijk opmerkelijk.

"Het is een grapppig, rommelig verhaal over hoe deze dingen niet zo gecoördineerd gaan als iedereen denkt. Ik had hem in ons verhaal geschreven en ze wisten niet dat hij in Apocalypse zat. En toen hebben ze hem in hun film geschreven en ze hebben iemand voor hun film aangetrokken. Ik had het niet gezien en werkte vrolijk verder aan de mijne," Aldus Logan-regisseur James Mangold tegenover CinemaBlend.

Dit is toch best een opvallende uitspraak aangezien de producenten de fagelopen jaren beweren dat er hard wordt gewerkt aan een echt X-Men universum. Hieronder foto's van de Calibans, met de Logan-versie als eerste:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Logan speelt Stephen Merchant de rol van Caliban en verleden jaar was Tómas Lemarquis te zien in de rol van de soortgenoten-opsporende mutant. Logan draait ondertussen al even in de bioscoop en lijkt de Box Office score van Apocalypse makkelijk te gaan passeren. Logan staat nu op zo'n $440 miljoen, waar de teller van Apocalypse stopte bij $543,9 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair