Dvd's week 11: De Premier, The Light Between Oceans & meer

Dvd's week 11: De Premier, The Light Between Oceans & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

The Visual Bible: The Gospel of John (2003)


Bekijk de afbeeldingRegie: Philip Saville | Cast: Christopher Plummer, Henry Ian Cusick, Stuart Bunce, Daniel Kash

Als Johannes de Doper tijdens een van zijn doopsessies voor het eerst oog in oog staat met Jezus, weet hij wie hij in de ogen ziet. Hij draagt zijn eigen volgelingen over aan Jezus. Jezus is een doorn in het oog van de joodse leiders omdat hij zijn wonderen verricht op de Sabbat en dat gaat tegen de wetten in.
Naarmate de invloed van Jezus toeneemt, groeit ook de weerstand tegen zijn handelen door de overheden. En dat komt hem duur te staan. Jezus wordt gearresteerd en voor Pilatus gebracht die niet zo goed weet wat hij met de situatie aanmoet. Hij legt het uiteindelijke lot van Jezus in handen van het volk en wast zelf zijn handen in onschuld. Jezus wordt ter dood veroordeeld en moet een ware lijdensweg ondergaan voordat hij zijn laatste adem uitblaast aan het kruis.... Bekijk de trailer van The Visual Bible: The Gospel of John.

The Light Between Oceans (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Cianfrance | Cast: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Florence Clery

Na vier jaar te hebben doorgebracht aan het Westerse front, keert Tom Sherbourne terug naar Australië en gaat hij aan de slag als beheerder van een vuurtoren op Janus Rock, een halve dag reizen vanaf de kust. Tom neemt zijn jonge, dappere en liefhebbende vrouw Isabel mee naar het afgelegen eiland, waar slechts eens per seizoen een boot voorraden langs brengt. Een aantal jaren en twee miskramen later, hoort Isabel een baby huilen. Het blijkt dat er een boot is aangespoeld, waarop Tom en Isabel een dode man en een levende baby aantreffen. Tom, een man van precisie en moreel besef, wil direct melding doen van de man en de baby. Isabel houdt echter vol dat de baby een 'gift van God' is en besluit de baby tegen Toms wil in te houden. Als de baby, die de naam Lucy krijgt, twee jaar oud is, besluiten Tom en Isabel terug naar het vasteland te verhuizen en worden ze eraan herinnerd dat er ook andere mensen in de wereld zijn. Deze keuze blijkt een grote klap te zijn voor een van de twee.

Lees de recensie van The Light Between Oceans geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Light Between Oceans.

Misfortune (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Desmond Devenish | Cast: Desmond Devenish, Xander Bailey, Jenna Kanell, Kevin Gage

Boyd, een werkloze techneut zoekt naar een waardevol nalatenschap dat zijn vader verborg, vlak voordat hij vermoord werd door zijn zakenpartner Mallick - een man die nu net vrijgelaten is uit de gevangenis. Bekijk de trailer van Misfortune.

Broken Vows (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bram Coppens | Cast: Wes Bentley, Jaimie Alexander, Cam Gigandet, Alexandra Breckenridge

Een charmante maar door problemen geteisterd man wordt woedend als de vrouw die hij ooit versierde hem afwijst. Bekijk de trailer van Broken Vows.

De Zevende Hemel (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Job Gosschalk | Cast: Thomas Acda, Doris Baaten, Peter Bolhuis, Huib Cluistra

De zevende hemel gaat over een vrouw (Tol) die ontdekt dat ze doodziek is. Ze wil haar man (Stapel) en kinderen met partners (Kooijman, Herlaar, Reijn, Van der Meer, Acda en Reidinga) voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant staan die laatste wens in de weg.

Lees de recensie van De Zevende Hemel geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van De Zevende Hemel.

De Premier (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Erik Van Looy | Cast: Adam Godley, Saskia Reeves, Koen De Bouw, Truus de Boer

De Belgische premier wordt ontvoerd. Om levend te ontkomen, moet hij de Amerikaanse president vermoorden.

Lees de recensie van De Premier geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van De Premier.

Sepp: De Wolvenvriend (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Xavier Koller | Cast: Jonas Hartmann, Peter Jecklin, Julia Jeker, Herbert Leiser

Een jongetje moet voor zijn gezin diepe wintersneeuw zien te doorstaan. Maar voordat hij zijn zware reis kan ondernemen, moet hij zijn gezin redden van financiële problemen.

Lees de recensie van Sepp: De Wolvenvriend geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Sepp: De Wolvenvriend.

Arsenal (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven C. Miller | Cast: Nicolas Cage, John Cusack, Adrian Grenier, Johnathon Schaech

Mikey en JP Lindel, die alleen elkaar hadden toen ze opgroeiden. Als volwassenen is JP een succesvolle eigenaar van een bouwbedrijf, maar is Mikey uitgegroeid tot een gangster. Als de misdaadbaas Eddie King Mikey ontvoert en om losgeld vraagt, zoekt JP hun oude vriend Sal op en samen willen ze King aanpakken. Bekijk de trailer van Arsenal.

The Asian Connection (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Zirilli | Cast: Steven Seagal, Michael Jai White, Pim Bubear, Ron Smoorenburg

Twee Amerikanen, Jack en Sam, beroven een reeks banken in het Zuidoost-Azië en stelen daarbij per ongeluk het geld van een drugsbaron. Daarop worden ze het doelwit van een heleboel wraaklustige bendeleden. Bekijk de trailer van The Asian Connection.

NieuwsFilm

meest populair