Alexandra Shipp niet zeker van terugkeer naar 'X-Men' franchise

Alexandra Shipp niet zeker van terugkeer naar 'X-Men' franchise

Maar ze wil wel!

Ondanks dat ze niet veel te doen had, speelde Alexandra Shipp een interessante rol als jongere versie van Storm in X-Men: Apocalypse. De actrice blijkt nog niet zeker te zijn van een rol in het geplande vervolg daarop van Simon Kinberg.

Screenrant vroeg de actrice ernaar en daarop antwoordde ze twijfelend. "We hebben er nog niets over gehoord. Maar als je tekent voor een franchise, teken je daar ook voor natuurlijk. Uiteindelijk gaat het er echter om wat Fox wil!" Contractueel gezien is ze dus in elk geval verplicht om op te komen dagen indien nodig en de kans lijkt groot.

Dat komt omdat we van Sophie Turner weten dat haar Jean Grey ook een rol speelt in de film. Het lijkt waarschijnlijk dat ook Storm dan te zien is, als een van de leden van de X-Men. Dat was ze natuurlijk niet in Apocalypse, maar vergiffenis ligt altijd om de hoek in dit soort franchises. Zelf weet Shipp ook al wat ze wil met de rol:

"Ik zou graag willen zien hoe Storm volwassen wordt. In de vorige X-Men was ze erg jong en had ze een ander standpunt. Ik zou haar graag een substantiëlere rol zien spelen en meer tot zichzelf zien komen. Ik wil laten zien hoe Halle zo geworden is. En om dat te doen, moeten we haar evolutie laten zien. En ik hou van een goed opgebouwd personage."



NieuwsFilm

meest populair