Opnames 'The Batman' pas in 2018 van start

Opnames 'The Batman' pas in 2018 van start

Matt Reeves heeft eerder geen tijd.

Warner Bros. doet er alles aan om The Batman zo snel mogelijk gemaakt te krijgen. De tegenslagen in dat proces zijn niet bepaald klein geweest tot nu toe. Zo besloot Ben Affleck enkel de hoofdrol te spelen en niet ook nog te regisseren. Nu blijkt uit een bericht van Variety-verslaggever Justin Kroll dat de productie van de film zodanig vertraagd is dat de opnames pas volgend jaar beginnen.

Dat komt volgens Kroll ook omdat regisseur Matt Reeves nog druk is met War for the Planet of the Apes. Daaraan zal hij minstens tot eind juni moeten werken, waarna hij zich aan The Batman kan wijden. Aankondigingen rond de cast van die film zullen dan ook nog tot eind dit jaar op zich laten wachten denkt Kroll.


Vorig jaar, toen Affleck nog als regisseur aan het project verbonden was, zou men al deze lente beginnen met de opnames. Daarom werd toen onder meer Joe Manganiello aangetrokken als acteur in de film. Nu bekend is dat de opnames in 2018 pas van start gaan, kan er ook vanuit gegaan worden dat de film vermoedelijk in 2019 te zien is. Dat jaar heeft Warner 14 juni al geprikt voor een DC-film, wellicht is dat dan The Batman.

NieuwsFilm

meest populair