Opnames 'Fantastic Beasts'-vervolg in augustus van start

Opnames 'Fantastic Beasts'-vervolg in augustus van start

En wat heeft Grindelwald met Newt Scamander te maken?

Fantastic Beasts and Where to Find Them was een welkome uitbreiding op het Harry Potter-universum van J.R. Rowling. De film haalde zo'n 810 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office en werd de eerste film in de franchise die een Oscar won. Er staan nog vier vervolgen gepland, waarvan de eerstvolgende in november 2018 uit moet komen.

My Entertainment World laat zien dat de opnames in augustus in Parijs en daarna het Verenigd Koninkrijk van start gaan. Verder wist Hypable een kleine verandering te vinden in de nieuwe editie van het boekje waar de films inspiratie uit halen. Die kleine toevoeging spreekt over Albus Perkamentus en Grindelwald.

"Het klopt dat ik de eerste persoon ooit was die Gellert Grindelwald wist te vangen en het is ook waar dat Albus Perkamentus meer voor mij was dan alleen een leraar. Maar meer dan dit kan ik niet vertellen, omdat ik de Official Magical Secrets Act niet wil overtreden en ook het vertrouwen dat Perkamentus, die erg op zijn privacy gesteld is, in me heeft niet wil schenden."

Waar lang gedacht werd dat de films van David Yates en J.K. Rowling enkel zouden draaien om Newt Scamander (Eddie Redmayne) is ondertussen duidelijk geworden dat ze om veel meer draaien, namelijk Grindelwald de eerste grote toveroorlog. De grote vraag is natuurlijk welke rol Scamander daar uiteindelijk in speelt. Fantastic Beasts 2 gaat op 15 november in première.

NieuwsFilm

meest populair