Grootste rol in 'Avengers: Infinity War' niet voor Guardians of the Galaxy

Grootste rol in 'Avengers: Infinity War' niet voor Guardians of the Galaxy

Maar wel een belangrijke rol.

Dat de Guardians of the Galaxy te zien zouden zijn in Avengers: Infinity War wisten we al een tijdje. Maar hoe groot hun rol zou worden in het conflict tussen de Avengers en superschurk Thanos (Josh Brolin) wisten we nog niet. James Gunn gaf tegenover Complex wat context hierover.

"Ik denk niet dat we moeten overdrijven, het is een Avengers-film. Maar de Guardians maken deel uit van het kosmische universum, en vormen deel van de verhalen van Thanos. Dus ze zijn daar en ze hebben, niet de grootste, maar wel een cruciale rol hierin," aldus de regisseur. Meer context wilde hij niet geven over de rol van de Guardians.

Op dit moment vinden de opnames volop plaats onder leiding van regieduo Anthony en Joe Russo. Een deel van de opnames vond al plaats in Atlanta en op dit moment schijnt men zich in Edingburgh te bevinden. De chaos zal dus groot zijn als Thanos de Aarde bezoekt.

Avengers: Infinity War is te zien op 4 mei 2018. Het vervolg daarop een jaar later. De Guardians of the Galaxy kunnen we natuurlijk eerder zien, namelijk vanaf 27 april.



NieuwsFilm

meest populair