Algemeen

Opnames live-action 'Lion King' in mei van start

En er is een weinig verrassende synopsis.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:21 in Algemeen
Met The Jungle Book liet Jon Favreau zien dat het tegenwoordig goed te doen is om dieren sprekende rollen te geven in live-action films. Geen wonder dus dat Disney vrij snel na release van die film besloot om ook The Lion King een live-action reboot te geven. Nu is bekend dat de opnames van Favreau's film in mei van start gaan.

Dit meldt de site My Entertainment World. Volgens die site vinden de opnames in Los Angeles plaats. Hoeveel maanden die in beslag nemen is niet bekend. Wel heeft de site een synopsis van de film:

"Zich afspelend op de Afrikaanse savanne, vertelt de film het verhaal van een jonge leeuw met de naam Simba, wiens vader Mufasa dood gaat door toedoen van zijn kwaadaardige oom Scar. Na ene jarenlang ballingschap in de wildernis, keert Simba terug om zijn troon terug te claimen."

Van de cast weten we ook al wat: James Earl Jones zal net als in de animatiefilm de stem van Mufasa inspreken. Verder is Donald Glover de volwassen Simba. Het script is geschreven door Jeff Nathanson.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Live action ? Dit wordt toch gewoon een animatiefilm die er niet cartoonesk gaat uitzien...

Warhasbegun

Avatar

Ik hoop dat ze het oorspronkelijke verhaal niet letterlijk gaan volgen en dat we verrast worden

nicolaas1982

Avatar

Als het dezelfde kant opgaat als The junglebook dan graag!
Wat heeft die film ons verrast zeg...
Volgende week naar BATB en fan wachten op de volgende film

Steve-O

Avatar

Pff wat was Jungle Book een futloze verfilming. Zo simpel, so makkelijk. Enige goede aan de film waren de VFX en zelfs die waren nogal standaard gedaan. Geen acteurs in mo-cap pakken of wat dan ook. Erg jammer.

esteban

Avatar

Inderdaad, wat Banned reeds zei : Dit is geen live-action. Maar het onder de noemer animatie plaatsen voelt dan ook weer niet juist. Misschien moeten ze maar eens met een nieuwe term komen die volledig uit CGI opgetrokken films benoemt.

Het doel ontgaat me wel een beetje. Tuurlijk besef ik dat het om dollars draait. Lion King zal vast een mega succes worden, ik voorspel records. Maar waar alle andere titels nog échte mensen hadden, waardoor de "live-action" verantwoord was, is dat bij The Lion King niet. Dit is énkel animatie, waardoor het dus geen live-action versie is, maar wel een geanimeerde remake.

Ereptile

Avatar

Misschien valt het onder de noemer 3D Remake?

Jungle Book was nog goed (vind ik) omdat die naast de Disney versie ook nog elementen van het originele boek van Kipling gebruikte. En de effecten in Jungle Book waren ook gewoon prachtig! The Lion King kan volgens mij alleen terug vallen op de eerdere Disney animatie...

Master Of Films

Avatar

Warhasbegun "Ik hoop dat ze het oorspronkelijke verhaal niet letterlijk gaan volgen"
Zoals dat voor 99% gebeurt bij B&B.

nieuwslaatste nieuws

meest populair