Wyatt Russell en Jovan Adepo bestrijden Nazi's in WO2-film 'Overlord'

Wyatt Russell en Jovan Adepo bestrijden Nazi's in WO2-film 'Overlord'

In de film van Julius Avery (Son of a Gun) komen bovennatuurlijke krachten aan bod.

Begin februari onthulde Bad Robot (opgericht door o.a. J.J. Abrams) aan een oorlogsfilm te werken met bovennatuurlijke elementen, genaamd Overlord. Julius Avery, die drie jaar geleden Son of a Gun uitbracht, staat aan het roer van de onderneming. Deze week zijn de eerste castleden aangenomen. Het gaat om Jovan Adepo (Fences) en Wyatt Russell (zoon van Kurt Russell en Goldie Hawn).

Het verhaal, bedacht door Billy Ray (Captain Phillips) en Mark L. Smith (The Revenant), speelt zich af in 1944 op de avond van D-day. We volgen een groep Amerikaanse paratroepers die een zeer belangrijke missie krijgen, cruciaal om de invasie van Normandië tot een goed eind te brengen. Ze moeten namelijk een Duitse radiotoren uitschakelen, gestationeerd in een klein naburig stadje. Wanneer hun vliegtuig neerstort belanden ze achter de vijandelijke linies. Daar krijgen ze het echter niet alleen met de Nazi's aan de stok, maar ook met de bovennatuurlijke creaties van hun duistere en geheimzinnige experimenten.

Paramount Pictures werkt al tien jaar aan het project. De opnames gaan deze mei van start in het Verenigd Koninkrijk. Jovan Adepo was ook te zien in tv-serie The Leftovers, waarvan het derde en laatste seizoen medio april verschijnt. Wyatt Russell was in titels te zien als 22 Jump Street en Everybody Wants Some!! Ook treedt hij op in het aankomende Goon: Last of the Enforcers.



NieuwsFilm

meest populair