Oorspronkelijk gruwelijk einde voor Orson Krennic in 'Rogue One'

Een heel ander lot dan hem nu beschoren was.

Entertainment Weekly komt elke dag met een nieuwe onthulling rond Rogue One: A Star Wars Story. Zo lazen we al iets over het oorspronkelijke einde van de film en waarom dat niet gebruikt werd. Vandaag is er ietwat opmerkelijk nieuws rond het einde dat oorspronkelijk gepland was voor Imperial Director Orson Krennic (Ben Mendelsohn).

Niet alleen zouden Jyn Erso (Felicity Jones) en Cassian Andor (Diego Luna) oorspronkelijk overleefd hebben. Ook Krennic zou de ontploffing van planeet Scarif overleven. De gedachte was dat Stormtroopers hem wisten te redden en naar de Star Destroyer brachten.

Gary Whitta, die het script schreef, vertelde daarover: "Ze halen hem uit het puin en brengen hem terug. Op de een of andere manier overleefde hij de ontploffing. Dat vonden we wat vergezocht en haalde het einde daarom niet. Maar hij zou vervolgens naar Darth Vader gebracht worden, waar hij er niet bepaald goed uitziet. Maar hij denkt wel het overleefd te hebben."

Toch is Vader niet heel blij. "Hij doodt hem voor zijn mislukking." De gedachte was om dat met de Force Choke te doen, waar Vader fan van leek te zijn in A New Hope.

NieuwsFilm

meest populair