Prachtige poster 'Alien: Covenant'!

Prachtige poster 'Alien: Covenant'!

Een artistieke samenspel tussen Xenomorph en... de Engineers?

Nog twee maanden wachten en dan draait er weer een onvervalste Alien-film in de bioscoop. Dit keer betreft het een film die zich afspeelt tussen Prometheus (2012) en Alien (1979) en de film draagt zoals bekend de titel Alien: Covenant. Franchise-starter Ridley Scott was opnieuw de regisseur. Hieronder zie je een prachtig nieuw affiche, waarop flink wat Xenomorphs de hoofdrol opeisen.

Op de artistieke poster zie je naast de dodelijke aliens ook enkele kale personages die veel weg hebben van de Engineer die je zag in Prometheus. De Engineer was verantwoordelijk voor het ontstaan van de mensheid en mogelijk ook de Xenomorphs. Of het ook daadwerkelijk Engineers zal de film laten zien vanaf 18 mei.

Klik voor een vergroting!

Bekijk de afbeelding
Met rollen voor onder meer Katherine Waterston, James Franco, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, Michael Fassbender, Noomi Rapace en Guy Pearce is in Covenant de bemanning van het kolonieschip Covenant op weg naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze ontdekken daar, wat zij denken, een onbekend paradijs, maar wat eigenlijk een duistere gevaarlijke wereld is. De enige bewoner blijkt de 'synthetische' David te zijn, een overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie.



NieuwsFilm

meest populair