Griezelige Pennywise in de put op nieuwe foto 'IT'

Griezelige Pennywise in de put op nieuwe foto 'IT'

Om van in je broek te schijten.

Dat we in IT - ook wel It: Part 1 - The Losers' Club - heel wat herkenbare beelden kunnen verwachten, werd al duidelijk uit de eerdere trailerbeschrijving. Via Empire krijgen we nu een nieuwe blik op 'het', als we Pennywise (Bill Skarsgård) in de bekende put zien. Uiteraard aast hij op zijn volgende slachtoffer: Georgie, gespeeld door Jackson Robert Scott.

Bekijk de afbeelding
Ook sprak regisseur Andy Muschietti met het blad over de film. "Er zou een less-is-more ding in horrorfilms moeten zitten," zegt Muschietti in de laatste editie van Empire. "Het is alsof je niet echt het monster mag laten zien. Maar Pennywise is anders. Met Pennywise is het van 'dit is het monster, ik laat hem aan je zien...' en je schijt gelijk in je broek."

In dit eerste deel zien we hoe Bill Denbrough (Jaeden Lieberher) uitzoekt waar zijn verdwenen is. Dit doet hij samen met Loser's Club, bestaande uit ook Beverly (Sophia Lillis), Richie Tozier (Finn Wolfhard), Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor) en Eddie Kaspbrak (Jack Grazer). Een tweede deel moet inzoomen op de opgegroeide leden van de Losers Club.

IT draait vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen. De trailer duikt naar verluidt volgende week online op.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair