Colin Farrell te zien in remake 'Dumbo'?

Colin Farrell te zien in remake 'Dumbo'?

Gaat Farell toegevoegd worden aan de cast van Tim Burtons nieuwste?

Terwijl Beauty and the Beast voor de deur staat, timmert Disney alweer hard aan de volgende live-action remakes van haar oude animatieklassiekers, nu dat die formule zo'n weergaloos succes blijkt. Niet alleen staan Aladdin, Mulan en The Lion King op stapel, ook Dumbo is toe aan een herbewerking volgens de studio. Momenteel zit Colin Farrell rond de tafel voor een rol in die remake.

Als Farrell de klus accepteert, zal hij de rol spelen van ene Holt, een personage dat omschreven wordt als 'een weduwnaar uit Kentucky met twee kinderen'. Het lijkt dus om een sympathieke rol te gaan, een waarschijnlijke bondgenoot van het circusolifantje met de enorme oren. Zoals kenners van de originele film wel weten, leert het gediscrimineerde beestje daarmee vliegen om vervolgens alsnog een heuse circusster te worden.

Farrell zou toegevoegd worden aan een cast die momenteel bestaat uit Eva Green, die een trapeze-artieste speelt, en Danny DeVito als baas van een rivaliserend circus. De film wordt geregisseerd door niemand minder dan Tim Burton, die voorheen ook Alice in Wonderland met buitengewoon groot succes voor Disney herverfilmde, en daarmee zo'n beetje de huidige rage om alle klassiekers uit de Disney-stal in een nieuw jasje te steken aftrapte. In tegenstelling tot Green en DeVito heeft Burton nog niet eerder met Farrell samengewerkt.

Wanneer Dumbo uit moet komen is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair