Griezelige eerste trailer 'IT'!

Griezelige eerste trailer 'IT'!

Pennywise komt je halen...

Eindelijk is de eerste trailer van IT vrijgegeven! Het is een van de twee Stephen King-verfilmingen die we dit jaar mogen verwachten (naast The Dark Tower) en belooft meteen een behoorlijk enge te worden. De trailer begint in eerste instantie vrij mysterieus en laat zien hoe een arm jong knulletje, Georgie, door Pennywise in het riool ziet. De verdwijning vormt voor een groepje jongeren aanleiding om te kijken wat er aan de hand is, waarvoor ze het riool in lopen. Daar gaan ze op zoek naar een clown... Pennywise natuurlijk. Hieronder de trailer, die een aantal enge momenten bevat en meteen duidelijk maakt dat deze film echt niet voor kinderen is.


IT speelt zich af in het fictieve dorpje Derry in Maine. Een groep jonge kinderen krijgt te maken met een doodenge kwaadaardige clown met de naam Pennywise (Bill Skarsgård), die al eeuwen dood en verderf zaait. Pennywise is een transdimensionaal wezen, dat elke drie decennia ontwaakt en moet moorden.

Tegenover Pennywise staat de Losers Club, een groepje kinderen die het tegen hem op zullen nemen. Zij zijn Bill Denbrough (Jaedan Lieberher), Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor), Beverly Marsh (Sophia Lillis), Richie Tozier (Finn Wolfhard), Mike Hanlon (Chosen Jacobs) en Eddie Kaspbrak (Jack Dylan Grazer). IT van regisseur Andrés Muschietti wordt in twee delen verteld, waarvan het tweede deel later dit jaar nog opgenomen wordt.

IT draait vanaf 7 september in de bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair