'Doctor Strange'-acteur Benedict Cumberbatch opnieuw vader geworden

De geboorte van zijn zoon vond begin deze maand plaats.

En toen waren ze met zijn vieren. Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, The Imitation Game) is voor de tweede keer vader geworden. Dat is aan People bevestigd. Het gaat om een jongetje, door zijn ouders Hal Auden Cumberbatch genoemd. Volgens de website is hij ook al een tijdje op de wereld: de vrouw van Cumberbatch, theaterdirectrice Sophie Hunter, is 3 maart bevallen in het Portland ziekenhuis te Londen.

Nieuws van de zwangerschap was bekend sinds oktober vorig jaar. Een woordvoerder van de 40-jarige acteur onthulde destijds dat iedereen opgewonden was. Cumberbatch zelf vertelde kort daarop: "Een baby krijgen is... onwerkelijk. Opeens begreep ik mijn ouders buitengewoon beter dan voorheen."

Ook bericht People dat Sophie haar achternaam officieel in Cumberbatch veranderd heeft. Medio 2015 schonk ze leven aan hun eerste kind, zoontje Christopher Carlton. Begin dat jaar trouwden ze, na een vriendschap van zeventien jaar. Volgens de Daily Mail heeft het tweetal hun nieuwste kind vernoemd naar een held van William Shakespeare. Hal was de bijnaam van Henry de vijfde, voordat hij tot een grootse held ontpopte na de slag om Agincourt.



NieuwsFilm

meest populair