Ren, schuil en bid in 'Alien: Covenant' spots

Ren, schuil en bid in 'Alien: Covenant' spots

Volgende maand barst de hel los.

Van het weekend verschenen er opvallende details over het plot van Alien: Covenant, een vervolg op Prometheus uit 2012. Aangezien de film volgende maand verschijnt schroeft 20th Century Fox de promotie op en zijn er de eerste tv-spots online verschenen.

De titels van onderstaande drie spots zijn Run, Hide en Pray. Hiermee wordt uiteraard een advies gegeven aan de bemanning van het schip Covenant dat op ogenschijnlijk prachtige wereld landt. Het blijkt echter anders in elkaar te steken. Het barst er namelijk onder meer van de dodelijke Xenomorphs. En wat heeft Michael Fassbenders David, de 'overlever' van de Prometheus-expeditie, uitgespookt op de gevaarlijke planeet? Hieronder de spots:






De bemanning van de Covenant bestaat uit de personages van acteurs als Katherine Waterston, James Franco, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup en Michael Fassbender. De laatste spelt een dubbelrol in de film. De derde door Ridley Scott geregisseerde Alien-film moet vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair