Beyonce voornaamste kandidaat voor rol Nala in 'The Lion King'

Beyonce voornaamste kandidaat voor rol Nala in 'The Lion King'

Ze voegt zich dan bij Donald Glover en James Earl Jones.

Variety stelt dat Beyonce de voornaamste kandidaat is om de stem van Nala in te spreken in Disney's live-action remake van The Lion King. Ze heeft de rol nog niet geaccepteerd, maar schijnt wel de eerste keuze te zijn van regisseur Jon Favreau. Beyonce treedt daarmee in de voetsporen van Moira Kelly, die de stem van Nala insprak in de animatiefilm (1994) en Sally Dworsky, die de liedjes zong.

The Lion King is de volgende in een reeks live-action verfilmingen van klassieke animatiesprookjes van Disney. De cast bestaat al uit onder meer Donald Glover als een jonge Simba en James Earl Jones als Mufasa. Interessant is dat Jones de stem van Mufasa eerder voor de animatiefilm uit 1994 ook al insprak.

In The Lion King volgen we de leeuw Simba. Zijn vader is koning, maar wordt vermoord door zijn kwaadaardige en machtsbeluste broer Scar. Simba wordt daarop verbannen naar de jungle, maar keert jaren later terug om het schrikbewind van Scar omver te werpen. Een releasedatum is er nog niet, al zou de live-action film in mei opgenomen worden.

NieuwsFilm

meest populair