Komt Walt Disney met een geheimzinnige trailer?

Komt Walt Disney met een geheimzinnige trailer?

Is het dan eindelijk Star Wars of gewoon een DisneyNature-film?

Het verschijnen van een trailer is ondertussen bijna net zo'n hype als de verschijning van de film zelf. Voor de grootschalige release van de trailer voor Fast & Furious 8 huurde Universal een groot deel van Times Square in New York City af en de recente trailer voor IT wist in de eerste 24 uur een record aantal van 197 miljoen kijkers te trekken. De volgende hype lijkt onderweg.

Walt Disney heeft namelijk een teaser trailer laten classificeren door Consumer Protection BC. De titel van de trailer is Dolphins. Dit zou uiteraard een nieuwe DisneyNature kunnen zijn, maar daarover is nog helemaal niets bekend. Ook staat er geen ander project met die titel op de kalender van Disney.

Bekijk de afbeelding
Welke film kan het dat wel zijn? De kans bestaat dat het de eerste trailer betreft voor Star Wars: The Last Jedi. Deze wordt sowieso verwacht tijdens Star Wars Celebration, het evenement dat gehouden wordt van 13 tot en met 16 april. Een andere mogelijkheid is dat het de eerste trailer is voor de nog steeds niet onthulde Disney sprookjesfilm welke aankomende zomer moet verschijnen. Deze stond recent nog op de Disney-kalender tot in 2019. Maar wie weet is het dus wel gewoon een volgende natuurfilm.



NieuwsFilm

meest populair