Walt Disney onthult al zijn films tot in 2019

Walt Disney onthult al zijn films tot in 2019

Met o.a. Wreck-It Ralph 2, Ant-Man and the Wasp, The Last Jedi en Thor: Ragnarok.

Tijdens de presentatie van Walt Disney op CinemaCon in Las Vegas heeft de baanbrekende studio - naast de vertoning van Pirates 5 - ook de kalander tot in 2019 prijsgegeven. Veel van de zaken waren al bekend, maar er waren ook wat opvallende zaken. Hieronder een overzicht.

Volledige kalender


Tijdens de presentatie liet Disney de indrukwekkende kalender zien. Deze bestaat met name uit de titels binnen het Marvel Cinematic Universe, de Pixar animatiefilms, de Star Wars-films, de live-action sprookjesfilms en de Disney animatiefilms. Check het overzicht hieronder:

Bekijk de afbeelding
Titel en datum Wreck-It Ralph 2

De meest opvallende titel op kalender is Wreck-It Ralph 2. Het vervolg op de animatiefilm uit 2012 kreeg niet alleen een verschijningsmoment, maar ook een titel: Ralph Breaks the Internet. De film verschijnt op 9 maart 2018 en hieronder een promo voor de klus van het Zootopia en Wreck-It Ralph duo Rich Moore en Phil Johnston:



Logo Ant-Man and the Wasp

Naast de onthulling dat er een tweede Wreck-It Ralph is gepland, stond er op de kalender ook het logo voor Ant-Man and the Wasp, gepland voor de zomer van 2018. Check een ingezoomde foto van het logo:

Bekijk de afbeelding
Toch nog een Disney sprookje aankomende zomer?

Opvallend is ook dat er een live-action sprookje op de kalender staat voor aankomende zomer. Het is ondertussen niet meer bij te houden welke sprookjesfilms er allemaal in ontwikkeling zijn bij Walt Disney, maar het lijkt er niet op dat er film in ontwikkeling is die over zo'n half jaar kan verschijnen. Maar wie weet is de studio een geheim project gestart.

Beelden en cast Star Wars: The Last Jedi

Tijdens de CinemaCon werd ook een video vertoond met beelden uit onder meer Star Wars: The Last Jedi. Uit de eerstvolgende Star Wars-film zou niet meer te zien zijn geweest dan een shot waarin Rey (Daisy Ridley) een lightsaber vastheeft. Er werd tijdens de presentatie ook ingezoomd op de cast. Hierbij overigens geen verrassingen.

Bekijk de afbeelding
Beelden Thor: Ragnarok

De video gaf ook eerste beelden prijs uit Thor: Ragnarok, de derde Thor-film in het Marvel Cinematic Universe. Er zou een shot te zien zijn geweest waarin Thor (Chris Hemsworth) in een arena staat en zijn helm rechtzet. Hieronder afbeeldingen die werden getoond.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair