Aparte en onthullende spot 'Alien: Covenant'

Aparte en onthullende spot 'Alien: Covenant'

Take Me Home, Country Roads.

20th Century Fox heeft een gloednieuwe spot voor Alien: Covenant vrijgegeven. Fans konden tijdens het National Basketball Championship in de Verenigde Staten een hashtag gebruiken om op Instagram een TV-spot te vinden. Dat leidde tot een pagina met de naam emoh_em_ekat, waar een video te zien is. Die video toont ons wat nieuwe beelden van de film, tegen de achtergrond van John Denvers Take Me Home, Country Roads. Dat terwijl er ook beelden te zien lijken te zijn van Elizabeth Shaw (Noomi Rapace). Hieronder kan je de spot bekijken.

#emohemekat

Een bericht gedeeld door emoh_em_ekat (@emoh_em_ekat) op


Alien: Covenant is de eerste in een trilogie die moet leiden naar Alien (1979). In deze film zoekt de bemanning van het kolonieschip Covenant naar een nieuwe planeet om te gaan wonen. Die vinden ze, maar wat in eerste instantie op een paradijs lijkt, blijkt al snel een verschrikkelijk duistere en dodelijke planeet, waar de androïde David (Michael Fassbender) als enige overlevende van de verdoemde Prometheus-missie snode plannen heeft.

Het geplande vervolg op Covenant spoelt de tijd weer iets terug en speelt zich af tussen Prometheus en Covenant in. Vanaf 18 mei draait Alien: Covenant in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair