'Daniel Craig inderdaad terug als James Bond'

'Daniel Craig inderdaad terug als James Bond'

Nog één keer.

Acteur Daniel Craig zou overstag zijn en toch weer de rol van James Bond spelen. Dit meldt de New York Post op basis van anonieme bronnen. Producent Barbara Broccoli zou hem overgehaald hebben dat te doen door zijn Broadway-productie van Othello gemaakt te krijgen.

De acteur zou daar zo blij mee geweest zijn, dat hij nu overweegt te tekenen voor Bond 25. Daarmee is het volgens de bronnen van de NY Post enkel wachten op zijn definitieve go. Er ligt verder al een script klaar van Neal Purvis en Robert Wade, en de productie kan volgens de bronnen beginnen zodra Craig ervoor wil gaan.

Volgens diezelfde anonieme bronnen zou Barbara Broccoli Tom Hiddleston geen goede kandidaat vinden voor de rol van Bond. "Hij is te zelfgenoegzaam en niet hard genoeg om James Bond te spelen," aldus een van de bronnen. Daarmee is Hiddleston ogenschijnlijk voorlopig ook geen kandidaat meer voor de rol, ondanks dat velen hem als goede opvolger voor Craig leken te zien.

Craig zelf lijkt ondertussen van mening veranderd te zijn: na Spectre vertelde hij liever zijn polsen door te snijden dan nog als James Bond te zien te zijn. Maar later kwam hij daarop terug, erop wijzend dat hij net een jaar van huis was geweest en een niet heel positieve ervaring achter de rug had met de opnames.

Overigens had Craig sowieso getekend voor de vijfentwintigste James Bond-film, dus de producenten hadden hem ook kunnen dwingen om terug te keren. Maar aangezien dat gewoonlijk niet de beste weg om te bewandelen is, lijkt het goed dat Craig nu zelf overstag is.



NieuwsFilm

meest populair