Ciarán Hinds over schurk Steppenwolf in 'Justice League'

Ciarán Hinds over schurk Steppenwolf in 'Justice League'

Hij blijkt een niet bepaald vrijwillig werkende schurk te spelen.

We hebben nog niets van hem gezien in de marketingcampagne voor Justice League, maar we weten dat de schurk Steppenwolf het tegen de machtigste helden van de Aarde op zal nemen. Acteur Ciarán Hinds vertelde tegenover Independent UK over het aannemen van de rol en sprak over de plannen van de schurk.

"Hij is oud, vermoeid en probeert aan zijn eigen slavernij onder Darkseid te ontsnappen, maar hij moet deze lijn voortzetten en blijven proberen om werelden over te nemen," aldus de acteur. Daarmee wordt het personage veranderd ten opzichte van de comics, want daarin is hij de rechterhand van Darkseid.

Overigens konden we het personage al kort bewonderen in Batman v Superman: Dawn of Justice. De schurk zal in Justice League met motion capture opgenomen worden en dus weer met de computer gegenereerd worden. Hinds speelt de rol, maar zal vermoedelijk niet te horen zijn.

In Justice League voelt Bruce Wayne (Ben Affleck) de dreiging van Steppenwolf al aankomen en dus probeert hij samen met Diana Prince (Gal Gadot) een groep superhelden te verzamelen om de planeet te kunnen beschermen. Zack Snyders Justice League gaat op 16 november in première.



NieuwsFilm

meest populair