Vijf personageposters 'Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge'

Vijf personageposters 'Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge'

Wie zijn de hoofdpersonen van de nieuwe Pirates-film?

Er zijn vijf personageposters vrijgegeven van Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge. De posters van de nieuwe Disney-film tonen ons de vijf hoofdpersonen van de film. In dit bericht vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over de motivatie van die personages. De film van regieduo Joachim Roenning en Espen Sandberg gaat op 25 mei in première.

Jack Sparrow (Johnny Depp)


De excentrieke piraat en kapitein van de Black Pearl is ditmaal op zoek naar de drietand van Poseidon. Waarom? Om de controle over de oceaan te krijgen. Tegelijk wil hij proberen de Black Pearl eindelijk uit de fles te bevrijden, waar het schip al sinds de aanvaring van Jack met Blackbear (in On Stranger Tides) in zit.

Bekijk de afbeelding

Captain Salazar (Javier Bardem)

Salazar was ooit een kapitein in de Spaanse marine, maar kwam tijdens een aanvaring met een jonge Jack Sparrow om het leven. Daarna zat Salazar een tijdlang opgesloten in de Bermuda-driehoek (in de film de Devils Triangle genoemd), waar hij later uit wist te ontsnappen. Hij wil ook die drietand van Poseidon hebben, om alle piraten uit te roeien en wraak te kunnen nemen op Sparrow.

Bekijk de afbeelding

Carina Smyth (Kaya Scodelario)

Zij is een van de nieuwe personages in de film en vormt samen met Henry Turner het nieuwe romantische koppel. Smyth is een astronoom, die wil studeren aan een universiteit. Maar dat mag niet zomaar in die tijd. Tegelijk is ook Smyth op zoek naar de drietand, maar heeft zij extra aanwijzingen die in een mysterieus dagboek staan. Daarom wil Sparrow met haar samenwerken.

Bekijk de afbeelding

Henry Turner (Brenton Thwaites)

Een jonge man die weer een band op wil bouwen met zijn vader, Will Turner (Orlando Bloom). Henry wil de vloek opheffen die voorkomt dat hij die band kan opbouwen. Hoe weten we niet precies, maar het zal vast ook te maken hebben met de drietand.

Bekijk de afbeelding

Captain Barbossa (Geoffrey Rush)

Tot slot is er nog een poster van Hector Barbossa, de kapitein van de Queen Anne's Revenge. Nu is hij een bondgenoot van Jack en staat hij hem om zijn eigen redenen bij om de Drietand te zoeken.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair