Emma Stone wijst uitnodiging voor schoolbal van tiener af

Emma Stone wijst uitnodiging voor schoolbal van tiener af

Teleurstellend nieuws voor een middelbare scholier uit Amerika: zijn grote idool Emma Stone gaat niet in op zijn enorm goed bekeken uitnodigingsfilmpje.

Grote teleurstelling voor een middelbare scholier die La La Land-actrice Emma Stone (Birdman, The Amazing Spider-Man 2) meevroeg naar zijn schoolbal via een ludiek uitnodigingsfilmpje. De 28-jarige Oscarwinnares heeft laten weten helaas niet in te kunnen gaan op de uitnodiging van de tiener.

Een wereldberoemde Hollywoodactrice mee uit vragen doe je niet met een simpele Tweet of een romantisch handgeschreven briefje naar het management, moet de 17-jarige Amerikaanse scholier Jacob Staudenmaier hebben gedacht. Daarom maakte hij samen met zijn klasgenoten en vrienden een filmpje waarin hij Stone uitnodigt voor het eindfeest van zijn middelbare school in april.

Een heel bijzonder en grappig filmpje, wel te verstaan. Staudenmaier deed namelijk de openingsscène na uit een van zijn favoriete films van het afgelopen jaar; La La Land. Met een alternatieve versie van het musicalnummer Another Day of Sun uit de film vroeg hij Stone mee als date. Het filmpje ging meteen viral en werd volop gedeeld, in de hoop dat de actrice de uitnodiging zou opmerken.

Én dat is ook gebeurd! Stone reageerde namelijk gisteren in het programma Good Morning America op de uitnodiging van de tiener, maar helaas voor hem had ze niet al te best nieuws. "Jacob, bedankt voor deze uitnodiging. Het is de beste uitnodiging die ik ooit heb mogen ontvangen. Ik heb de prachtig geregisseerde video bekeken met een grote glimlach op mijn gezicht. Helaas kan ik niet ingaan op je uitnodiging, aangezien ik in Londen ben voor werk," zegt Stone. Wel wenst de actrice Staudenmaier nog veel plezier tijdens het eindejaarsgala.

Bekijk hieronder de fantastisch leuke uitnodigingsvideo van Staudenmaier!


Opvallend weetje: Staudenmaier zit op dezelfde middelbare school als Matt Peterson. Hij vroeg drie jaar geleden popartieste Miley Cyrus mee als date naar zijn schoolbal. Ook Cyrus ging toen niet in op het verzoek, maar nodigde de smekende tiener wel uit voor haar concert.

NieuwsFilm

meest populair