Sneaky setfoto's 'Jurassic World 2' tonen dino's en vreemde vrachtauto

Sneaky setfoto's 'Jurassic World 2' tonen dino's en vreemde vrachtauto

J.A. Bayona druk met praktische dino's.

Met een wereldwijde opbrengst van maar liefst $1,7 miljard is de Jurassic Park-reboot en vierde deel in de franchise Jurassic World de op drie na financieel succesvolste film aller tijden. Nu de opnames voor het vervolg zijn gestart trachten de nodige fotografen met wat beelden op de proppen te komen.

Via Twitter zijn nu wat sneaky foto's verschenen vanaf de set. En het wordt duidelijk dat A Monster Calls-regisseur J.A. Bayona en zijn crew werken aan een aantal praktische dino's en daarmee dus niet volledig vertrouwen op de visuele effecten die na de opnames uit de computer getoverd moeten worden.

Tweet verwijderd

De foto's lijken aan te geven dat we minimaal een Apatosaurus en een Dilophosaurus te zien krijgen in Jurassic World 2. De Tyrannosaurus Rex werd onlangs al bevestigd door producent Colin Trevorrow (Star Wars IX). Onderstaande foto's onthullen een opmerkelijke vrachtauto.

Tweet verwijderd

De tweede Jurassic World, met rollen voor Bryce Dallas Howard (Claire), Chris Pratt (Owen), Rafe Spall, B.D. Wong (Dr. Henry Wu), Toby Jones en Justice Smith, verschijnt in de zomer van 2018 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair