Thor vs. Hulk in teaser trailer 'Thor: Ragnarok'!

Thor vs. Hulk in teaser trailer 'Thor: Ragnarok'!

De eerste beelden uit deze grootse Marvel-film.

Marvel Studios heeft redelijk onverwacht de teaser trailer voor Thor: Ragnarok vrijgegeven. Dit is de derde film die in 2017 verschijnt en zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard heeft Chris Hemsworth weer de titelrol. Hij krijgt hulp van de bekende MCU-helden Hulk (Mark Ruffalo) en Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Bekijk de beelden hieronder!


In Thor: Ragnarok komt Thor tegenover de nieuwe vijand Hela (Cate Blanchett) te staan. Ze blijkt veel te krachtig en Thor belandt op een planeet die onder de macht staat van de Grandmaster (Jeff Goldblum). Daar wordt Thor gevangen genomen en komt hij in een arena tegenover de Hulk te staan. Vervolgens volgte een ruimtereis waarin beide personages het opnemen tegen Hela.

Andere personage zijn Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba), Skurge (Karl Urban) en een nog onbekend personage gespeeld door Sam Neill. De complete film van regisseur Taika Waititi staat gepland voor 2 november.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair