CIA-agent Felix Leiter terug voor 'Bond 25'?

CIA-agent Felix Leiter terug voor 'Bond 25'?

Acteur Jeffrey Wright geeft in elk geval wel een hint die daarop wijst.

Jeffrey Wright, die in twee van de Daniel Craig-Bondfilms de rol van Felix Leiter speelde, hint er op sociale media naar dat hij terugkeert voor Bond 25. De CIA-agent is een belangrijk onderdeel van de franchise maar ontbrak de afgelopen jaren.

Wright plaatste onderstaande beeld op Twitter, waarna de fans meteen losbarstten en speculeerden. Zou Leiter weer terug keren? Hij was afwezig in de films Skyfall en Spectre, maar zou gerust weer terug kunnen keren. De vorige twee Bond-films draaiden immers vooral om de oorsprong van Bond, waarbij de aanwezigheid van Leiter wellicht af zou leiden. Hieronder het bericht van Wright.

Felix Leiter verscheen voor het eerst in de franchise in Dr. No. In de jaren van Sean Connery was hij een vaste aanwezige. Daarna was hij spaarzaam te zien tijdens de films van Roger Moore, maar vervolgens weer vaste aanwezige in de twee Bond-films van Timothy Dalton. Het personage verdween hij in de jaren van Pierce Brosnan, om weer terug te keren in de eerste twee Bond-films van acteur Daniel Craig.

Bond 25 heeft nog geen releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair