Eerste foto's van 'Kingsman: The Golden Circle'

Volgens Taron Edgerton wordt dit zo'n beetje een Avengers-achtige film.

Entertainment Weekly heeft de eerste foto's van Kingsman: The Golden Circle geplaatst. Daarnaast zijn er wat nieuwe details over de film, die een indruk geven van de rollen van de nieuwe castleden. EW schrijft het volgende over de nieuwe film van regisseur Matthew Vaughn:

"Gloednieuwe, gadgets die verder gaan dan die van James Bond, waaronder een mechanische aanvalshond en een elektrische cowboy-achtige lasso die door schurken heen snijdt... En de nieuwe cast bestaat niet alleen uit vier Oscar-winnaars, maar is vooral gewoon belachelijk cool, met Channing Tatum, Jeff Bridges, Halle Berry en Game of Thrones' Pedro Pascal als leden van de Statesman, de Amerikaanse equivalent van Kingsman. Julianne Moore heeft ook een rol als een Martha Stewart-achtige wereldwijde ondernemer en Elton John is te zien als een ver-Vaughn-de versie (zoals de regisseur het noemt) van zichzelf."

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Kingsman: The Secret Service introduceerde de Kingsman aan ons, een onafhankelijke en internationale veiligheidsorganisatie die op het hoogste niveau werkt, met als doel de wereld veilig te houden. In The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als hun hoofdkwartier vernietigd wordt en de wereld gegijzeld, ontdekken ze een Amerikaanse spionageorganisatie, Statesman, die op dezelfde dag opgericht werd. In dit nieuwe avontuur werken agenten van de twee organisaties samen om een meedogenloze tegenstander te verslaan, en zo de wereld te redden.

Hoofdrolspeler Taron Edgerton had nog een geinige omschrijving van wat we van de film mogen verwachten: "Als de eerste Kingsman gelijk staat aan Captain America, is dit zonder twijfel The Avengers." En die film draait vanaf 5 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair