Thor: Ragnarok-acteur Jeff Goldblum voor de tweede keer vader geworden

Thor: Ragnarok-acteur Jeff Goldblum voor de tweede keer vader geworden

Gelukkig nieuws in celebrity-land! Acteur Jeff Goldblum verwelkomt opnieuw samen met zijn vrouw Emilie Livingston een kindje op de wereld.

De beschuit met lichtblauwe muisjes kan op tafel, want Jurassic Park-veteraan Jeff Goldblum (The Grand Budapest Hotel, Independence Day: Resurgence) is samen met zijn vrouw Emilie Livingston op 7 april de gelukkige vader geworden van hun twee kindje, een jongetje. Het mannetje kreeg de bijzondere naam "River Joe Goldblum".

In een blije post op Instagram schreef Goldblums dertig jaar jongere vrouw gisteren dat het gezin dolgelukkig is met de komst van hun kleine spruit. Vorig week vrijdag beviel de Olympisch sportser van River Joe. Eerder kregen de 64-jarige Goldblum en zijn grote liefde Livingston al zoontje Charlie Ocean samen, inmiddels twee jaar oud.

Het stel dat sinds 2014 getrouwd is, kan haar geluk niet op met de komst van baby River Joe, zo blijkt wel uit de fotoreeks op het Instagram-account van Livingston. Onder een van de foto's schrijft Livingston dat ze trots is op de acteur en de grote broer van het pasgeboren kindje: "Charlie Ocean is echt een schatje en een zorgzame grote broer voor zijn nieuwe broertje. Mijn man is een uitzonderlijk liefhebbende en gepassioneerde vader. Ik ben ongelofelijk trots op mijn mannen!"

Hieronder een van de mooie babyfoto's van River Joe! Én wat is het toch een scheetje, hè!

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair