Chris Pratt over enge 'Jurassic World 2' en onbegrijpelijk ontvangst 'Passengers'

Chris Pratt over enge 'Jurassic World 2' en onbegrijpelijk ontvangst 'Passengers'

Passengers kreeg net aan 30% op Rotten Tomatoes.

In gesprek met Screen Rant en Variety heeft Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt e.e.a. losgelaten over Jurassic World 2, waarin hij uiteraard terugkeert, en de toch zeer matige ontvangst van de film Passengers, waarin hij te zien was met Jennifer Lawrence.

Jurassic World 2


Het is niet veel wat Pratt tegenover Screen Rant zei over Jurassic World 2, maar het wordt andermaal duidelijk dat het vervolg een andere benadering lijkt te krijgen. " Aw man, J.A. Bayona? Ken je die filmmaker? Hij een opmerkelijk filmmaker. Als je The Impossible of A Monster Calls niet hebt gezien, ik bedoel hij is visueel een meester. Diepe emoties en spanning. Ik denk dat Jurassic World 2 een engere versie wordt. Iets duisterder en het verhaal zal uitdijen en voortgezet worden op een manier die echt onverwacht is en je je niet kunt inbeelden." In de zomer van 2018 verschijnt deel 2 in de bioscoop.

Onbegrijpelijk ontvangst Passengers

Verleden jaar verscheen van regisseur Morten Tyldum de sci-fi film Passengers, welke maar liefst $110 miljoen kostte om te maken. De critici bleek niet onder de indruk en kraakte de film veelal. Variety vroeg aan Pratt of hij verrast was. "Ja, zeker, dat deed het zeker. Ik ben daar redelijk van geschrokken. Het was zeker een lesje." Hij lijkt het ook niet te begrijpen. "Ik denk dat de film erg goed was en ik ben er trots op hoe de film heeft uitgepakt en heeft gepresteerd."

Hij blijkt ook goed op de hoogte te zijn van de Rotten Tomatoes-score, slechts 31%. "Maar de ontvangst onder de critici was teleurstellend negatief in vergelijking met de Cinemascore. De film kreeg dezelfde score op Rotten Tomatoes als Paul Blart: Mall Cop [33%], misschien wel slechter." En hij vervolgt: "Ik wil niet in de situatie verkeren waarin ik critici het kwalijk neem dat ze een film niet goed vinden. Dus ik stop nu. De film is wat het is en ik ben er trots op." Uiteindelijk noteerde Passengers een prima $300 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair